Navigation

Selamat Hari Raya


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo ! Apa khabar semua ? Pejam celik pejam celik dah nak raya kan ? Sekejap jee rasanya . Apa perasaan korang bila nak dekat raya ni ? Cer kongsi sikit . ^^ Silalah  komen ye . :D  Bagi sayalah perasaan saya campur sedih dengan gembira . Gembira sebab nak raya  , sedih sebab nak tinggalkan Ramadan yang mulia ni . 

Tujuan saya menulis entri kali ni kerana saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri . Maaf Zahir & Batin . Manalah tahu sepanjang saya menjadi blogger ni saya ada sakitkan hati korang ke . Tak puas hati ke atau apa-2  saja yang menyakitkan hati korang . Maafkanlah saya yee :)

Okay , sekarang kita bincang pasal baju raya pulak . Baju raya korang berapa pasang tahun ni ? Banyak ke ? Saya sikit jee . Baju raya sepasang jee tahun ni . Yang lain semuanya baju T-Shirt . Huhu . Takpe-2 . Asalkan kita rasakan kemeriahan raya tahu ni . Saya harap-2 sepanjang korang beraya ni jagalah kesihatan yee . Jagalah juga keselamatan . Jangan makan banyak sangat . Jangan main mercun . Hehe . :D 

Oklah , setakat ni sajalah . Kita jumpa di lain entri  . Lepas raya saya update semula . Insyaallah . :) Okaylah . Byebye ( ^_^ ) 

P/S : Saya bercadang nak buat GA lepas raya . Sponsor masih belum cukup . Ada yang nak sponsor tak ? Kalau ada bolehlah komen kat entri ni :) Gomawo ! Thank You ! ( #_# ) 

1 comment:

  1. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput singgah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah TEDDY BEAR GERGASI yang bakal menanti anda ! Cepat join :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang menanti ! Rugi sangat tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html


    Fridge Magnet Avon yang cun ditawar sebagai hadiah ! ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/qr-mini-giveaway-keempat.html

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
All Right Reserved: Arysha