Navigation

Review Blog Pemenang First Mini Giveaway By Liyana Jasmi


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo ! Sorry , kalau lambat review . Baru sekarang ada masa . Haha . Sorry-2 . Saya really sibuk . Okay , tanpa buang masa jom kita tengok siapa yang kena review !
\

- Blog ni biasa sahaja . *Pendapat saya sahaja*
- Loading tak lama sangat  * Biasa saja *

   

- Blog sangat comel . Pink jee :) Haha , saya suka :)
- Loading biasa je . Tak lama sangat , tak sekejap sangat .
- Blog pun kemas je :)


- Blog biasa je . Kalau boleh tambahlah background , mesti nampak comel ! ( # ^ _ ^ # )
-  Loading okey :)
Yang lain nampak okey jugak :)


- Blog comel sangat . Saya suka ! 
- Loading cepat je :)


- Blog comel :)
 Loading okey :)

Okay , sudah selesai ! Sorry , saya nak cepat sebab ada hal , semua ni hanya pendapat saya saja okey . Kita jumpa lagi di lain entri .

3 comments:

  1. Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)
    Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

    https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273
    Terima kasih sudi tolong :)

    Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

    Selalu-selalulah jenguk blog saya dan follow / bloglist untuk tengok update giveaway yang terbaru. Tiada paksaan hihi :)

    King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. HI!! 안녕하세요~ we are twinscraftlife! pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요~~!!^^ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete

All Right Reserved: Arysha