Navigation

Review Blog Pemenang First Mini Giveaway By Liyana Jasmi


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo ! Sorry , kalau lambat review . Baru sekarang ada masa . Haha . Sorry-2 . Saya really sibuk . Okay , tanpa buang masa jom kita tengok siapa yang kena review !
\

- Blog ni biasa sahaja . *Pendapat saya sahaja*
- Loading tak lama sangat  * Biasa saja *

   

- Blog sangat comel . Pink jee :) Haha , saya suka :)
- Loading biasa je . Tak lama sangat , tak sekejap sangat .
- Blog pun kemas je :)


- Blog biasa je . Kalau boleh tambahlah background , mesti nampak comel ! ( # ^ _ ^ # )
-  Loading okey :)
Yang lain nampak okey jugak :)


- Blog comel sangat . Saya suka ! 
- Loading cepat je :)


- Blog comel :)
 Loading okey :)

Okay , sudah selesai ! Sorry , saya nak cepat sebab ada hal , semua ni hanya pendapat saya saja okey . Kita jumpa lagi di lain entri .

Selamat Hari Raya


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo ! Apa khabar semua ? Pejam celik pejam celik dah nak raya kan ? Sekejap jee rasanya . Apa perasaan korang bila nak dekat raya ni ? Cer kongsi sikit . ^^ Silalah  komen ye . :D  Bagi sayalah perasaan saya campur sedih dengan gembira . Gembira sebab nak raya  , sedih sebab nak tinggalkan Ramadan yang mulia ni . 

Tujuan saya menulis entri kali ni kerana saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri . Maaf Zahir & Batin . Manalah tahu sepanjang saya menjadi blogger ni saya ada sakitkan hati korang ke . Tak puas hati ke atau apa-2  saja yang menyakitkan hati korang . Maafkanlah saya yee :)

Okay , sekarang kita bincang pasal baju raya pulak . Baju raya korang berapa pasang tahun ni ? Banyak ke ? Saya sikit jee . Baju raya sepasang jee tahun ni . Yang lain semuanya baju T-Shirt . Huhu . Takpe-2 . Asalkan kita rasakan kemeriahan raya tahu ni . Saya harap-2 sepanjang korang beraya ni jagalah kesihatan yee . Jagalah juga keselamatan . Jangan makan banyak sangat . Jangan main mercun . Hehe . :D 

Oklah , setakat ni sajalah . Kita jumpa di lain entri  . Lepas raya saya update semula . Insyaallah . :) Okaylah . Byebye ( ^_^ ) 

P/S : Saya bercadang nak buat GA lepas raya . Sponsor masih belum cukup . Ada yang nak sponsor tak ? Kalau ada bolehlah komen kat entri ni :) Gomawo ! Thank You ! ( #_# ) 

Pencarian Sponsor dan Partner ^^


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo ! Haii , sekejapnya masa . Sekarang dah masuk bulan lapan . Semakin cepat untuk exam . Haha . ^^ Okay , berbalik pada topik . Saya sedang mencari sponsor dan juga partner . Tujuan saya untuk mencari partner sebab saya akan menghadapi UPSR , jadi saya ingin partner saya membantu saya dalam GA ni . Saya mungkin tak dapat nak handle GA ni sepenuhnya dan untuk itu kemungkinan besar partner akan menguruskan GA ni . Saya pun akan tengok-2 jugak tapi yang banyak mungkin partner . GA ni mungkin akan bermula pada bila-bila masa saja tetapi tarikh tamatnya mungkin selepas raya . Partner tu mestilah sentiasa online . Kalau nak jadi partner , bolehlah PM saya .  Saya sangat meghargainya ^^

Okay , untuk para blogger yang ingin sponsor , korang boleh sponsor apa-apa saja . Seperti :
  1. Barangan Pos  / Voucher 
  2. Topup 
  3. Review Blog/ Bloglist 
  4. Kad raya/ Duit raya 
  5. Macam-macam lagilah :) 
Jika  ingin sponsor , syaratnya tak lebih  dari tiga . Kalau hadiah banyak , saya akan pertimbangkan . Hantarkan details ni untuk menjadi sponsor . 

Nama :
URL Blog :
Barang yang ingin disponsor :
Syarat :

Kalau nak jadi sponsor , biarlah ikhlas . Jujur itu sangat penting . :) GA akan bermula jika sponsor dah cukup dan partner dah ada . Kalau tak ada partner , saya takkan buat GA ni . ^^ Harap maklum .
Saya akan beritahu semula tentang tarikh tamat untuk bakal GA yang akan datang  :)
Byee dan selamat berbuka puasa :)  SILA PM SAYA DISINI : Arysha's Fanpage

P/S : Kalau nak sponsor barang K-POP pun bolehlah :) Hehe . Well , saya kan peminat K-POP ~ :) 

Partner dah ada ! ^^ Sekarang saya perlukan sponsor ! Jom sponsor dan harap ramai yang join :)  


Newer Posts Older Posts Home
All Right Reserved: Arysha