Navigation

Sponsor Raya Giveaway .


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo semua . Hmm ..nak tanya ada yang nak sponsor tak untuk Raya Giveaway ?? Kali ni , nak berpartnerlah tapi yang tak busy dan yang selalu boleh online . Huhuhu ... Saya sendiri tak pasti nak anjur atau tidak GA ni . >_< Tengoklah , saya akan pertimbangkan . Lagipun , saya ada ujian yang besar tahun ni . 

Lagipun , saya akan online sampai GA saya dah tamat . Kalau ada yang nak sponsor dan nak jadi  partner GA  , bolehlah PM saya di Fanpage . Kata navigation tuu ada kan ..kalau takde FB komen kat blog pun takpe  . GA ni tak lama pun dalam dua minggu cukuplah . Hadiah mesti diberi sebelum raya . Kalau raya nanti baru nak umum pemenang , macam mana nak pos hadiah kan ? Kali ni , barangan pos sahaja . Tak kiralah apa-apa pun . 

Lagi bagus kalau benda tuu ada kaitan dengan Raya kan ?  Kalau takde yang nak sponsor takpe jee .  Kalau ada yang nak sponsor tuu saya akan buat GA ni . Kalau takde yang nak sponsor saya tak buat GA ni . ^^ Ingat ! Sponsor mestilah jujur !  Jangan jadi penipu pulak ! Kalau ada yang nak sponsor , sila PM saya di FANPAGE . Kat atas tuu ada . Okay ...Byee ...

KALAU NAK JADI SPONSOR , KENA PM SAYA SEBELUM 9 JULAI 2013 . HARAP MAKLUM .

No comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home
All Right Reserved: Arysha