Navigation

Senarai Pemenang First Giveaway By Arysha


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo semua . ^^ Okey , hari ni saya nak bagitahu siapakah pemenang GA saya . Biarpun hanya 33 blogger saja yang join , tetapi saya tetap gembira sebab ada yang nak join GA saya ni . Harap-2 lepas ni , kalau saya ada buat GA lagi , korang semua bolehlah join ! Hehe ^^ Okay , tanpa buang masa jom kita tengok siapa pemenangnya . 

Topup RM 5 By Ezzatie x2

  1. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  2. http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
SPONSOR : EZZATIE

Cover Photo FB/Page By Cik Hawa x2











Akhirnya , semua pemenang dah diumumkan . Adayang bertuah dan ada yang tak bertuah . Ada kan peserta yang mungkin mendapat dua hadiah kan ? Saya tak boleh kata apa sebab pakcik random keluar camtu . Hehe , jadi pemenang jugak . Semua pemenang saya dah umum . Korang bolehlah contact sponsor masing-masing . Kalau ada masalh , cepat-cepat beritahu saya supaya saya pula yang akan hubungi sponsor itu . Hehe . Oklah , kepada seluruh umat Islam , selamat berpuasa !!  byee ..

10 comments:

  1. kenapa ada 3,4org dapat banyak yang tersenarai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoho , saya pun tak tahu tapi dah encik random keluar nombor yang sama jee . Saya tak boleh buat apa . Mungkin sebab peserta kurang daripada hadiah yang ada . ^^

      Delete
  2. Thanks for giving me a chance too win this giveaway :D

    ReplyDelete
  3. saya suda review para pemenang :) sini-2
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/07/pemenang-first-giveaway-by-arysha-l.html

    ReplyDelete
  4. trimas... >_< terharunye sbb menang dua kali.. hohoho.. pu3 baru bukak lappy.. masihkah berpeluang menuntut hadiah?? :3

    ReplyDelete
  5. wa, taniah buat semua pemenang :)
    PG akan langsaikan hari ini juga buat ira juga annur :)

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
All Right Reserved: Arysha