Navigation

1st Giveaway For Kpopers By Arina & Aireen


*KLIK PADA BANNER*



1st Giveaway for KPOPERS by Arina & Aireen

Jemput join 


SENARAI HADIAH YANG GEMPAK !
  • Hadiah Misteri X 1 by Tampawan *TOP REFFERAL*
  • Kpop Random Pre-love Album X 10 by Wu Hyun Won
  • Kpop T-Shirt X 1 by Kpop Store
  • Kpop Exo T-shirt X 1 by Sheidahruslan Kpop Shop
  • Kpop Exo Ring X 1 by Shiedahruslan Kpop Shop
  • Kpop GD Papaer Bag X 3 by KpopShop
  • Jam Comel X 1 by Areena
  • Cekak X 1 by Warnawarni Craft
  • HP Strap X 1 by Warnawarni Craft
  • Keychain X 1 by Alya
  • Button Badge X 3 by FD
  • Tote Bag X 1 by Summer Craft
  • Cotton Wallet X 1 by Summer Craft
  • Wedges X 1 by Dedeq
  • Notebook Hello Kitty X 2 by Alya
  • Running Man Keychain X 1 by Nana Ameer
  • Keychain X 1 by Tampawan
  • Book Clip X 1 by R.Rainbow
  • Sheseido Black Mask X 1 by R.Rainbow
  • HP Strap (Pilihan Sendiri) X 4 by Eymasu 
  • Topup RM 5 X 1 by Amira
  • Topup RM 5 X 1 by Aireen
  • Topup RM 5 X 1 by Cik Chenta
  • Topup RM 5 X 2 by Cik Baby
  • Topup Celcom RM 5 X 2 by Ummi
  • Topup RM 5 X 3 by Rahimah

SILA FOLLOW DAN LIKE SEMUA SPONSOR !

                 

  

 | ARINA | UMMI | AMIRA | NAJIHAH | CIK CHENTA | SUMMER CRAFT | NANA | AIREEN | AREENA | TAMPAWAN | RAINBOW | RAINBOW II | EYMASU |

KLIK SEMUA EARNING !

 ,  ,  ,  dan 
*Klik pada icon, tunggu sampai habis loading*

SHARE SALAH SATU ALBUM DAN ADD
So tunggu apa lagi ? JOM JOIN !
KLIK PADA BANNER JIKA NAK JOIN

Percubaan UPSR 2013


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo semua ! Lama tak update . Sorrylah , agaknya blog ni dah penuh dengan sawang labah-labah kan ? Haha , okay amacam puasa ? Ok tak ? Fuhh , setakat ni tak tinggal lagi . Bukan nak menunjuk-nunjuk kay . Jangan salah faham . Hehe .

Okay , straight to the point . Baru-baru ni , saya dapat markah Ujian Percubaan UPSR . Fuhh , alhamdulillah , Ok jugak . Dapat 4A 1B . Kira oklah tuu , saya bukannya pelajar cemerlang ! Ujian pertengahan tahun pun , saya dapat 3A 2B jee . Kira menaiklah tuu kan ? Hmm ... Harap-2 UPSR sebenar dapat 5A . Amin .... Satu lagi , saya ni lemah MATH . Korang tahu tak cara cepat faham MATH ni . Susahlah bagi saya . Korang nak tahu B tuu apa ? MATH laa ... Apa lagi ...kan saya dah kata saya lemah Math . Saya dapat 78 . Rugi kan ? Sikit jee lagi .. Apa-2 pun , keputusannya menaik . Dulu , saya dapat rendah lagi dari ni .. Hmmm...

Yeayy !! Tak lama lagi nak raya . Haha . Bagi sesiapa yang takde ujian yang penting tahun ni , rayalah puas-2 ehh . Saya tak boleh raya sangat sebab kena buat latihan banyak-banyak . Haha . Kononnya . Tapi , saya betul-betul berharap dapat 5A . Hmm . Doakan saya ehh ... :) Thanks semua . Selamat berhari Raya semua . Mungkin ni entri last saya sampai ke UPSR kott ... Mungkin . Selamat Maju Jaya kepada yang menduduki SPM tahun ni . :) Good luck everyone ! Byee .... 

PUASA :)


Assalamualaikum dan Annyenghaseyo semua ! ^^ Sorry , kalau dah lama tak update blog ni . Maafkan saya semua . Ehem-2 , sekarang ni dah bermulanya puasa . Huhuhu . Siapa suka bulan Ramadhan ? Huhu , Saya !! :D Sorry kalau lambat ucap . Saya tak boleh bukak blog ni selalu . Maklumlah , ada exam yang penting tahun ni . Hukk-2 , ujian percubaa pun dah dekat . Berdebarnya . Hanya Allah saja yang tahu . 

Saya ingin minta maaf kepada korang semua yang blogwalking kat blog ni dan yang follow sekali tuu . Sorry , kalau saya tak dapat balas korang punya kunjugan . Insyaallah , nanti kalau ada masa saya blogwalking dan follow blog korang pula . Janganlah tak visit blog ni pulak . Sentiasa datang ke blog ni ehh . ^^ Thanks semua . Ampunkan segala kesalahan saya kat korang semua . Kalau ada salah silap tuu , saya mohon maaf dan doakan saya dan rakan-rakan mendapat 5A UPSR tahun ni . Amin .... 

Sekian itu sahaja entri saya kali ni . Sekali lagi maaf dan terima kasih semua . Hehe . ^^ Selamat berpuasa dan menunaikan ibadah ! :D 

Senarai Pemenang First Giveaway By Arysha


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo semua . ^^ Okey , hari ni saya nak bagitahu siapakah pemenang GA saya . Biarpun hanya 33 blogger saja yang join , tetapi saya tetap gembira sebab ada yang nak join GA saya ni . Harap-2 lepas ni , kalau saya ada buat GA lagi , korang semua bolehlah join ! Hehe ^^ Okay , tanpa buang masa jom kita tengok siapa pemenangnya . 

Topup RM 5 By Ezzatie x2

  1. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  2. http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
SPONSOR : EZZATIE

Cover Photo FB/Page By Cik Hawa x2











Akhirnya , semua pemenang dah diumumkan . Adayang bertuah dan ada yang tak bertuah . Ada kan peserta yang mungkin mendapat dua hadiah kan ? Saya tak boleh kata apa sebab pakcik random keluar camtu . Hehe , jadi pemenang jugak . Semua pemenang saya dah umum . Korang bolehlah contact sponsor masing-masing . Kalau ada masalh , cepat-cepat beritahu saya supaya saya pula yang akan hubungi sponsor itu . Hehe . Oklah , kepada seluruh umat Islam , selamat berpuasa !!  byee ..

First Giveaway By Arysha


TAMAT !!
Hai korang ! Saya nak buat First Giveaway . Harap-harap ramai yang join . Ok , tanpa buang masa , jom tengok syaratnya :) :

Syarat - syarat : 
  1. Follow Semua syarat .
  2. Wajib ada Blog
  3. Warganegara MALAYSIA Sahaja !
Follow Blog Sponsor :
Like Fan Page :


Klik Iklan :

Like Gambar :

Cara-cara untuk join :
  1. Letakkan banner yang biasa-biasa tu kat entri korang dan linkkan ke entri ni semula .
  2. Tajuk entri "First Giveaway By Arysha"
  3. Tag dua orang blogger dan pastikan diorang tahu .
  4. Lepas siap , letakkan link entri korang dekat kotak komen . TEMPAT LAIN TAKKAN DILAYAN !
Pemilihan Pemenang :

  • Random.Org 
Senarai Hadiah :

  • Topup RM 5 x 2 ( Ezzatie )
  • Cover Photo FB / Page x 3 ( Cik Hawa )
  • Ice Watch x 1 ( Nur Hafiza )
  • Topup RM 5 x 2 ( Kwon Nilly )
  • Header x 3 ( Alyaa )
  • Review Untuk 10 Pemenang bertuah  ( random )  ( Cik Wieda )
  • Bloglist Selama Dua Bulan Untuk 10 Pemenang  bertuah ( random )  ( Cik Wieda )
  • Cursor Nama x 2 ( Ween )
  • Topup RM 5 x 2 ( Puan Gojes )
  • Header / Banner ( pilih antara Header / Banner )   x 2 (  Nuranis Amar ) 
  • Header x3 ( Ira Syiqin )
  • Buku Nota x3 ( Areena )
SENARAI PESERTA *akan diupdate seminggu sekali*
SPONSOR PUN BOLEH JOIN :3
TARIKH TAMAT : 9 JULAI 2013

Hmm , amacam ? Okay tak ? Haha . Saya tahu kalau syarat banyak sangat . Saya berasa sungguh gembira sebab ini kali pertama saya buat GA . Semoga ramai yang join . Okay , saya ucapkan selamat bersegmen ! :) ^^Insyaalah Sponsor dan syarat akan bertambah :)

P/S : Kalau penyertaan menggalakkan , Insyaallah saya akan tambah satu hadiah misteri . Hehe . Saya sendiri yang sponsor . Itupun kalau penyertaan sampai kepada tahap yang saya inginkan :D Tahap saya inginkan ialah penyertaan melebihi 100 org .


Hiatus =_=


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo semua . ^^ Hmm .... Saya dah nak hiatus . Sorrylah sebab saya perlu tumpu pelajaran . Kalau ya pun , saya akan online FB jee itupun sebab saya nak uruskan perniagaan saya .^^ Boleh jee korang tinggalkan jejak kat Cbox tuu . Nanti , kalau ada masa saya singgah kay ?? Periksa pun dah nak dekat .:( Ughh , berdebarnya . Saya masih banyak benda yang nak kena tumpu . Pelajaran , aktiviti persembahan . Nanti , Insyaallah 9 Julai nanti , saya boleh buka blog  untuk tamatkan GA saya tu . ^^ Kalau ada apa-apa nak tanya apa ke ataupun kalau korang nak bagi pendapat tentang blog saya yang masih perlu dibaiki  korang boleh bagitahu melalui FANPAGE . :) 

Kalau pasal pencarian sponsor tuu mungkin tak jadi kot sebab  masih takde yang nak sponsor . Takpelah . Saya tak kisah . Hehe . ^^Kalau blog yang saya tak dapat follow tuu maaflah . :( Saya minta maaf okay . Saya akan cuba balas balik semuanya okay . Insyaallah . Silalah penuhkan Cbox saya tu dengan jejak korang okay . :) Hehe . :D Byee ...

Segmen : I'm KING Of Followers

Klik Banner Untuk Join :D 

こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum.

Segmen ini dilancarkan oleh AtinVIP sendiri . Dimaklumkan bahawasanya segmen ini sudah pun bermula pada 1 Julai dan berakhir pada 31 Julai 2013 . Tujuan AtinVIP melancarkan segmen ini, bagi memudahkan kita semua beramah mesra bersama blogger-blogger lain yang mungkin kita tidak kenali tetapi ingin membaca kisah/diary kehidupan mereka.

Segmen ini juga dibuat kerana ingin melihat sejauh mana kerajinan kita untuk melawat/blogwalking blogger-blogger lain . Oleh kerana itu , AtinVIP akan menaikkan pangkat anda sebagai " I'm KING Of Followers " kerana anda telah melaksanakan kewajipan anda sebagai blogger.

Jika itu yang anda mahukan menjadi 'KING of follower' . Jom sertai segmen yang AtinVIP lancarkan.


Syarat-syaratnya :

1.  Warganegara Malaysia.
2.  Wajib follow blog AtinVIP , Atiqah , Intan. dan LIKE fanpage di bawah ini : 
     
3.  Buat entry bertajuk Segmen " I'm KING Of Followers "
4.  Copy coding entry yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry.
5.  Tinggalkan URL entry anda ke dalam ruangan komen entry ini.


Pemilihan pemenang dan jenis hadiah: 

1. Melihat jumlah follow blogwalking comment yang paling tertinggi akan memenangi topup RM20
2. Pemenang tempat ke-2 dan 3 akan menangi topup RM10.
3. Manakala tempat ke-4 dan 5 akan menangi topup RM5.
4. 2 pemenang saguhati akan dapat header percuma.
5. 8 pemenang saguhati akan dapat cursor percuma.
6. 5 pemenang saguhati , blognya akan direview.

*Jumlah kesemua pendapatan adalah 20. AtinVIP ingin mencari seramai 20 pemenang bertuah.

#___# Takkan tengok je? Jomlah Join!!!

Sponsor Raya Giveaway .


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo semua . Hmm ..nak tanya ada yang nak sponsor tak untuk Raya Giveaway ?? Kali ni , nak berpartnerlah tapi yang tak busy dan yang selalu boleh online . Huhuhu ... Saya sendiri tak pasti nak anjur atau tidak GA ni . >_< Tengoklah , saya akan pertimbangkan . Lagipun , saya ada ujian yang besar tahun ni . 

Lagipun , saya akan online sampai GA saya dah tamat . Kalau ada yang nak sponsor dan nak jadi  partner GA  , bolehlah PM saya di Fanpage . Kata navigation tuu ada kan ..kalau takde FB komen kat blog pun takpe  . GA ni tak lama pun dalam dua minggu cukuplah . Hadiah mesti diberi sebelum raya . Kalau raya nanti baru nak umum pemenang , macam mana nak pos hadiah kan ? Kali ni , barangan pos sahaja . Tak kiralah apa-apa pun . 

Lagi bagus kalau benda tuu ada kaitan dengan Raya kan ?  Kalau takde yang nak sponsor takpe jee .  Kalau ada yang nak sponsor tuu saya akan buat GA ni . Kalau takde yang nak sponsor saya tak buat GA ni . ^^ Ingat ! Sponsor mestilah jujur !  Jangan jadi penipu pulak ! Kalau ada yang nak sponsor , sila PM saya di FANPAGE . Kat atas tuu ada . Okay ...Byee ...

KALAU NAK JADI SPONSOR , KENA PM SAYA SEBELUM 9 JULAI 2013 . HARAP MAKLUM .
Newer Posts Older Posts Home
All Right Reserved: Arysha