Navigation

Kpoppers ?


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo semua . ^^ Pertama sekali , saya nak beritahu semua kepada yang Kpoppers , silalah baca entri saya ni . Kepada yang bukan Kpoppers juga pun boleh baca entri ni . ^^ Korang mesti dah baca tentang kisah ex-Kpoppers kan ? Kalau belum baca , boleh baca dekat SINI .

Saya berasa sangat sedih sebab saya rasa saya dah banyak buat salah pada Allah Yang Maha Esa . Kepada yang minat K-Pop tuu janganlah korang melenting tak tentu hala . Korang baca dulu cerita kat atas tuu barulah korang nak melenting ke apa . Saya buat entri ni sebab saya nak share kepada semua umat Islam . Saya juga seorang peminat K-Pop tetapi taklah sampai fanatik . Kalau konsert bagai tuu saya memang tak nak pergi dan takkan pergi kalau orang ajak apa sekalipun sebab tu macam tempat Syaitan kan ?? Hmm ..saya pun tak tahu sebab saya ni pun manusia biasa sering kali buat kesilapan . 

Kalau nak minat K-Pop tu saya rasa boleh sebab saya tak pernah dengar yang Islam kata meminati K-Pop tuu haram . Saya tak tahulah kalau Islam ada kata cuma saya tak pernah tahu . Maafkan saya . Minat K-Pop boleh tetapi janganlah melebih-lebih . Saya cuma menasihatkan kepada diri saya dan juga kepada orang lain . Diri saya juga tidak sempurna .

Saya tak tahulah sama ada saya mampu atau tidak  membuang perasaan yang sungguh  minat pada K-Pop nih .  Bukannya baru tadi saya meminati K-Pop tapi dah cukup lama . Kadang-kadang K-Pop juga memberi semangat kepada saya untuk terus belajar . Kenapa ? Sebab saya nak pergi ke Korea . Haha . :D Saya jadikan itu sebagai semangat saya untuk terus berjaya . Namun , kita haruslah sentiasa ingat kepada Allah Yang Maha Besar .

Minat itu boleh tetapi korang mestilah pandai mengawalnya . Jangan lalai kerana K-Pop . Alhamdulillah , selepas tahu tentang berita ni , saya lebih sedar akan kesilapan saya . Berhenti meminati K-Pop tuu , saya rasa mungkin tak tetapi saya kan lebih banyak mengingati Allah ! Yang wajib tuu , semestinya kena buat kan ?? Jadi , buatlah . Pesanan untuk diri saya dan untuk semua sekali umat Islam . 

Jadi , selepas ni kalau korang kata kenapa blog ni masih ada Korea sedangkan katanya dah lebih ingat Allah kan ?? Insaflah kononnya . Saya bukanlah kata akan berhenti meminati K-Pop cuma saya akan kurangkan dan tahu bagaimana ingin mengawal minat ni . Tu sahaja . Semoga kita semua terus berada di jalan yang benar . Amin . ^^ 



SEGMEN REVIEW BY IEYRA GHANI


Assalamualaikumdan Annyeonghaseyo semua . Okay , hari sabtu yang cerah ni , saya akan join satu segmen yang cukup menarik bagi saya ^^ .  Okay , tanpa buang masa , jom kita merepek + merapu . HAHA :D 
Saya rasa , saya dah ikut semua syarat . Hehe . ^^ So , jangan risau sangatlah . Muahaha . 

Apa yang harus lakukan ialah review satu drama tak kiralah english ke korea atau apa-apa saja . ^_^  
Saya pun tak tahu drama apa yang saya rasa sungguh menarik sebab bagi saya semua drama  sangat menarik ! ^^ Tapi , saya dah pilih satu drama yang saya akan review . Drama ni sentiasa membuat saya selalu menangis sebab drama ni terlalu meyedihkan ! >_< Mungkin ramai yang tahu pasal drama terutamanya KPOPPERS ! Haha . Saya salah satu darinya . Saya akan review drama I MISS YOU
*Hensem tak Park Yoochun . Haha* 

Saya rasa drama ni sungguh mendalam . Dari ep pertama hingga yang terakhir , saya tak pernah tak tengok ! Memang sukalah ! Saya pun tak tahu review macam mana . Mungkin nak tahu sinopsis ? Saya akan bagi sinopsis ! :D 

15-year-old  Soo-Yeon (Kim So-Hyun) is a victim of bullying at school. They target her, because her father is a murderer. Soo-Yeon has an ally in Jung-Woo (Yeo Jin-Ku), who always protects her from the bullies. Soo-Yeon and Jung-Woo are in love, but due to an unexpected accident they become separated. Now as adults they meet again through destiny.
Jung-Woo (Park Yoo-Chun) is now a detective and his first love has always remained in the back of his mind. Soo-Yeon (Yoon Eun-Hye) is now a rookie fashion designer who tries to have a bright personality, but still carries emotional scars inside of her. Hyung-Joon (Yoo Seung-Ho) is Soo-Yeon's lover, who appears warm and nice, but he will try to take vengeance upon Jung-Woo.

Hah ! Macam tu lah ceritanya . Best sangat ! Rugi tak tengok ! Haha . :D Tegoklah nanti yerrr ..Saya paling suka Kang Hyung Joon ! Yoo Seung Ho laa ! :) Hensem sangat ! Lebih hensem sikit daripada Park Yoochun tuu . Haha . Jangan marah yee peminat Park Yoochun . :D Korang baca jelah sinopsis tuu , kalau payah sangat tengok jee citer tuu sampai  habis . :D 

Sekarang nih , saya tengah demam TWILIGHT ! Kenal tak citer tuu ... Citer tuu citer romantik sikit . :D Suka tengok ! Tapi saya masih tak tengok yang  Eclipse , Breaking Dawn Part 1  . Yang tuu , tak tengok lagi . Ada sesiapa tak yang tahu kat mana nak download ? Britahu saya ehh kalau korang tahu . Thanks sesangat .  Ehh ! Kejap-2 , kita dah lari daripada tajuk laa . Haha . Okay-2 . Pastikan korang tengok citer tuu yaa . Sebab citer tuu pun romantik jugak ^^

Setiap kali nak ingat citer tuu mesti hati rasa pedih sangat . Tak tahu kenapa .Mungkin saya terlalu mendalami citer tuu kott . Muahaha , mendalamilah sangat ! :D  Yeo Jin Goo sungguh hensem ! :D Banyaknya kau nak bolot Arysha ! Hehe . >_<  Sampai sini jelah saya review citer tuu ehh . Saya pun dah tak berapa ingat sangat jalan cerita dia tuu .  Walau apa-apapun , saya akan sayang citer ni selamanya ! Love You , Park Yoochun , Yoon Eun Hye dan Yoo Seung Ho . ^_^ 

Painful memories are gone Together , we can bulid up good memories . - Han Jung Woo . 

Holla ! ^^


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo semua >_<  . Tetiba jee pagi ni  terasa nak  buat entri hehe . Sebenarnya , takde apa-apa pun entri pagi nih cuma rasanya saya dh lama tak update , takut takde org nak mari pulak kat blog ni . ^^  Tadi kan baru jee saya baca entri kat blog akak Nurin . Tak kenal sape dia ni ? Tengok jee kat credits section tuu . Nurin Aireen . Hah , nak tahu apa yang saya baca . Ok , meh saya ceritakan ..*berlagaklah pulak*  Akak Nurin ada komen sesuatu  kat blogger newbie ni . Saya pun tak tahu jugak dia komen apa  tapi blogger tuu kata nak kasi topup kat org pertama yang komen kat entri dia kan . So , akak ni komenlah kan , mana tahu ada rezeki . Haha . :D Okay , blogger tuu kata nak bagi topup tuu kan . 

Akak Nurin pun PM lah dia kan . Tapi , korang nak tahu apa jadi ? Hmm ....korang baca sendiri kat blog akak Nurin ehh . Saya tak nak cakap banyak sangat sebab saya pun tak tahu pasal ni . Tapi ni ada berkait dengan penipuanlah kan . So , korang kenalah  berhati-hati supaya tak kena ipu . Saya pun takut jugakk :'( 
Oh ya , kepada yang join segmen saya dulu , saya dah review semuanya , tapi saya tak tahulaa korang perasan ke tak sebab  ada yang saya tak bagitau kat Cbox peserta yang join segmen saya tuh . Jangan marah yee sebab mesti korang tak perasan sebab saya dah tak update blog yang dulu lagi . :'( Sorry ...nanti , kalau ada masa saya inform kat Cbox :) 

Oklah , setakat ni saja entri saya kali ni ^^ Nak baca dengan lebih lanjut ? Jom terjah blog ni ---> http://nurinaireen.blogspot.com/2013/06/blogger-penipu.html

Byeee >_<

Jerebu Oh Jerebu ...


Picture Credit to Yumida ;)

Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo semua :) Hai korang . Apa khabar ? Okay tak hari ni ? Urghh , teruknyalah kan ? Jerebu ...Oh Jerebu ... Dah beberapa hari kan negara kita mengalami jerebu disebabkaan pembakaran terbukan kat Indonesia . Tapi , kita tidak meyalahkan  sesiapa  . Hehe . Apa-apa pun , kita sentiasalah mendoakan negara kita akan dituruni hujan ..Amin >_<  Kat Terengganu sekarang dh teruk . Hmm ... pukul enam dah macam maghrib pukul 7.30 .Ya Allah :( Hmm ...malam ni nisfu syaaban kan ?Jadi , apa kata ita sama-sama mendoakan supaya jerebu ni hilnag nak tak ? Kita berdoa pada Allah :) Amiin .....
Ok , byeee <3

SORRY , ENTRY NI PENDEK SAJA :) 

First Mini Giveaway By Ira Syiqin


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo . Hey-2 ! Haha . Okay , first sekali kepada yang join GA saya tu , saya sangat berterima kasih kerana ada juga yang sudi support First GA sya tu . :) ^^ Thanks korang ! Oh ya , ada penambahan hadiah yee . :) Harap maklum . Sudilah ikut syarat baru tu yee . Rajinkan diri untuk datang ke blog yang sederhana nih . Hehe . Ehh ! Dah terlanjur sudah . Okay , saya nak join satu GA nih . :) 

KLIK BANNER UNTUK JOIN :3

Mangsa tag : You |  You 

Byee <3

Demam Denggi


Assalamualaikumdan Annyeonghaseyo semua . Apa khabar ? Rasanya dah beberapa hari saya tak update . Hehe . =) Oklah , hari ni saya nak citer pasal "Nyamuk" . Semua org mesti dah tahu pasal Nyamuk kan ? Ada sorang kawan saya nih . Nama tak boleh dibagitahu ok . :D  Adik dia yang baru saja berusia 8 thn dah kena demam denggi . Hmm ....kesian kan ? Tulah , saya mintak korang yang baca entri ni boleh doakan untuk kesihatan adik dia . :) Kita haruslah sentiasa berwaspada. Janga biarkan air bertakung di sekitar rumah korang tau . Hehe . :D  Sentiasalah jaga kesihatan . 

P/S : Tujuan bsaya menulis entri kerana nak meyedarkan korang yang masih belum sedar tentang nyamuk aedes ni kan . Oklah , tuu jee . Byee . :D 

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :)

Simple GiveAway 3 Hari Bersama Blog Madah Cinta

KLIK BANNER UNTUK JOIN =D

Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo . =) Jom ramai-ramai join GA yang simple nih . Tapi ... hadiah gempak-gempak ! Jom join semua . =D Antara hadiah yang akan dimenangi ialah 
Hadiah yang bakal dimenangi.....
1. Novel
2. RM5 x 4 orang pemenang
3. Review belog (hanya untuk 5 orang yang cik akak pilih)

Hadiah dari Sponser
1. Doodle (2 pemenang)

Giveaway tamat : 19 jun 2013 jam 8.00 malam


Pemenang menggunakan Khidmat Encik Random je
Tagging Time :  1 | 2
Hah , menarik tak ? Menarik kan ..Apa tunggu lagi ? Jomlah join ! =) Good luck yaa ... Byee ...

Freebies : Background


Asssalamualaikum dan Annyeonghaseyo semua . :) Okey , harini saya tak tahu nak buat apa . Haha . Kebosanan yang amat-2 . Apa-apa pun , saya nak update pasal freebies jee . Freebies ni bukan datang dari saya . Tetapi datang daripada orang lain . Mesti korang kenal kan blogger nih . Blogger yang terkenal punya . Bagi sayalah . Korang pulak camne ? Haha . Okey , Jum kita tengok apa freebiesnya .


http://4.bp.blogspot.com/-bWTbpTieI8Y/TtxTXbZ2ltI/AAAAAAAAEVI/5-JtC-0Sp54/s1600/pink.png


http://3.bp.blogspot.com/-ewzOfbeukdI/TtxThetpNBI/AAAAAAAAEVY/O-9BqBaVTIE/s1600/purple.png



http://4.bp.blogspot.com/-01VOIRCqWQA/TtxTsylLRPI/AAAAAAAAEVo/HUGuvHRj7mg/s1600/blue.png


http://3.bp.blogspot.com/--MfbKoEhdGY/TtxT_wPzkfI/AAAAAAAAEV4/TmN2AIPnOC0/s1600/green.png


http://1.bp.blogspot.com/-ymTf7ovniH0/TtxUTe4c1tI/AAAAAAAAEWg/kVlqqA2rkDs/s1600/orange.png


 http://4.bp.blogspot.com/-YnQmjzwNzr8/TtxUed3ahCI/AAAAAAAAEWo/5zlb8r8eKmo/s1600/yellow.p


http://3.bp.blogspot.com/-Uj09vYwIB5M/TtxUfHSY1yI/AAAAAAAAEWs/fJ6Lf-AYfQo/s1600/white.png

Hah ? Amacam comel tak ? Haha , Kak Ton lagi comel =D Kalau korang nak ambil jee tapi pastikan korang credit okey ? Tak nak credit takpe , tapi mesti bagitau . Ok ? Peringatan ! Freebies ni bukan yang saya punya tetapi hak milik orang lain . :) Byee . <3

P/S : Jomlaa meriahkan lagi GA yang masih berlangsung tu . Tak nak hadiah ke ? Haha . <3

Credit : Atiqah Jaidin


11 Things About Me


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo semua ! Hehe , hari ni saya update lagi ^^ Okay , thanks kepada Nurul Syafiqah kerana tag saya . Act , yang ni kali kedua rasanya saya kena tag ;) Haha , it's okay . Tak kisah pon . Okay , tanpa buang masa let's start !!! >_<

Rules Of The Games
  1. Post this rules .
  2. Write 11 things about yourself .
  3. Answer the question the tagger set to you .
  4. Create 11 new question for those you want to tag .
  5. Choose 11 bloggers to be tagegd and link them to the post .
  6. You are not allowed to tag back .
11 Things About Me
  1. Saya seorang Kpoppers dan boleh dikira sebagai Otaku jugak . >_<
  2. Saya ni seorang ceria di kalangan kawan-kawan rapat saya tapi bila berhadapan dengan orang lain saya pendiam sikit =)
  3. Saya ni seorang yang boros jugak lah . Taklah sangat . :D
  4. Saya seorang yang penakut . 
  5. Orang yang mudah mengalabah . :)
  6. Cuai dan pelupa .
  7. Suka jugak tengok Korean Drama . :D =)
  8. Tak suka Justin Bieber . *Kepada Belieber , jangan marah . Saya bukannya benci tapi saya tak suka*
  9. Kalau boleh , saya nak menghadap komputer 24 Jam . Haha . Funny :D
  10. Seorang yang mudah menangis .
  11. Tak suka orang yang sombong , gedik ! Huh ! 
Soalan Daripada Nurul 

1 . Nama penuh awak apa ? LOL :D 

Nur Arysha Hafrina

2 . Awak suka berkawan dengan orang yang pendiam atau banyak cakap ? Kenapa LOL ?

 Saya suka berkawan dengan orang yang banyak cakap dengan org pendiam . Haha . Keduan-duanya .Kenapa ? Sebab kalau pendiam , tak best jugak . Org banyak ckp pun tak best jugak . >_<
3 . Jika awak dilahirkan semula di dunia ni ..perkara pertama apa yang awak akan buat ?

Hmm ...Entahlah . :D
4 . Running Man best tak bagi awak ?  Siapa yang yang awak paling minat dlm Running Man ?  
 Running Man bestlah jugak . Terutama part Eunhyuk . :D Saya paling suka Ji Hyo Unnie ! 
5 . Awak gayat tak bila ditempat tinggi ?

Saya memang gayat :)
6 . Perkara yang paling pahit dlm hidup korunk .

Banyak sebenarnya . Terlalu banyak sehingga saya tak boleh bercerita . Hehe. Sorry privasi . :)
7 . Bias korunk sape LOL ? Sertakan gambar bias korunk yang paling macho LOL .

Bias saya ialah Eunhyuk ! Haha , Act , banyak tapi yang ni da first ! Gambar paling macho ?Hmm ...
*Melting*

8 . Makanan fav korunk apa lol ?

Banyak .Haha . Mee Sup salah satu :)
 9 . Suka tengok Korean Drama tak ? Kalau suka , cerita apa yang meninggalka kesan hati dihati korunk ?

I MISS YOU :')
10 . Suka baca komik ? Komik apa yang korang suka  baca ? 
 Banyak . Antaranya Kembar Da' Best .
11 . Bila berjalan depan lelaki macam mana   gaya korunk ? Slamber , malu ke ape ?

Biase-biase jeww .
Sorry ehh , sebab saya tak dapat penuhi syarat :) Saya da malas daa main game ni . Saya just jawab solan jelah . :D

Pergi Ke Kem Kecemerlangan UPSR =)

*Pedulikan gambar nih =)*

Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo semua ! Okay , selepas saya update senarai peserta saya akan update entri untuk minggu nih =) Hehe . Baru jee sejam tadi kott ^^ saya balik dari Telaga Batin , Kuala Terengganu . Haha . ^_^ Buat apa kat sana ? Buat apa lagi , belajarlah kan ! Apa yang susahnya , saya ada masalah sikit nak tidur kat Dorm . Wae ? Sebab punyalah bising macam kat pasar tuh ! Nak tidur pun tak senang ! Ishhh ! =,= Saya pun start tidur jam 12:015 minit camtulahh . Nak gosok gigi lagi . Aduyaiii ...belajar malam tu pun dah macam tak boleh masuk apa-apa dh kat dlm kepala otak nih :( Tapi , takpe bukannya tidur pon . Haha . Cuma letih jee . But it's okay . :)  Sebab saya pergi kat sana adalah saya ingin menimba ilmu , jadi saya kena berusaha bersungguh-sungguh .Hehe . Bagi yang sama macam saya jugak tuh
rajin-rajin laa belajar yee ?

Haha , saya ni pun bukannya belajar sangat . Pandai cakap kat org jee tapi saya tak buat ! Haha ! Oklah , dah takde apa-apa pengalaman lagi dah ! Biase-biase jee . :D Setakat itu saja . Byee =_=  >_< !

Senarai Peserta First Giveaway By Arysha


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo semua ! Haha , rasa lega bila dah sampai rumah XD  Rasa macam nak jerit jee sebab boleh balik setelah belajar tanpa henti . Nak tahu kenapa ? Haha , Insyaallah kalau ada masa , saya update :) Sekarang ni saya nak cakap pasal benda lain iaitu mengupdate  senarai peserta First GA By Arysha . Hehe , ramai juga yang join . Thanks awak semua !!! :D Saya sangat menghargainya :D 

  1. http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  2. http://missdotatiey.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  3. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  4. http://munauwaratul.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  5. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  6. http://zeirah-snoworld.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  7. http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  8. http://littlekakak.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  9. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  10. http://www.fatindiana.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  11. http://greennyworldland.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  12. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  13. http://keranaakuseorangmuslim.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  14. http://mrrightonblog.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  15. http://diariesgadhissepet.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  16. http://umikasum.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  17. http://bunnyibby.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha_9571.html
  18. http://ihazaliza.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  19. http://www.cikfie.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  20. http://puteripiano.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  21. http://fattytissue.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  22. http://cahayasirius.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  23. http://irasyiqin.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  24. http://mylovelifelavenderpurple4.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  25. http://areenaulim.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  26. http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  27. http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  28. http://diamonds-blinkblink.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  29. http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  30. darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  31. http://ainahananinonino.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  32. http://sericullen.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html
  33. http://arnilala.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-arysha.html

Alhamdulillah , ada jugak yang join :) Terima kasih sebab awak semua sudi join GA nih =) Walaupun , hadiah tak sebeberapa , tapi korang nak join jugak :) Hehe . Oklah , kalau korang nak blogwalking boleh jugak . Takde masalah . Boleh eratkan silaturrahin antara blogger kan ?Haha . Oklah . Byee .. Selamat bersegmen ! >_<

P/S : Kalau ada korang join GA nih tapi takde link entri korang kat sini sila bagitahu ehh :) Takut saya tak perasan saja :) Thank You <3





Review Blog Peserta Segmen : BFF By Arysha

Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo semua ! Hah ! Biarpun masih sikit followers di blog ni , apa-apa pun , saya tetap gembira sebab hari ni banyak perkara yang berlaku . Muahehe . Mohon semua follow blog saya yang tak sebeberapa nih sekaligus joinlah GA pertama  saya tuh ! :) Kepada korang yang belum tahu , mesti keliru kan saya review blog korang guna blog lain . Haha . Act , blog asal saya tuh dah tak boleh difollow sebab saya kan pernah tukar URL jadi , followers yang pernah follow saya dulu takan dapat apa-apa update dari saya :) Tulah sebabnya  . Apa-apa pun , saya belum ingin delete blog tuu lagi . Biarkan camtu jelah . Haha . Dan sekarang saya akan gunakan blog ni pulak  =) Big Thanks To Nurin Aireen sebab edit blog ni !! Cantik tak ? Haha . Bukan saya edit pon . Org lain . Hehe . :)

Klik Gambar Untuk Ke Blogger Ni ^^

Blog Cantik dan banyak join Giveaway dan Segmen ^^
Loading blog OK . :)
Tu jee pendapat saya tentang blog ni :)

Klik Gambar Untuk Ke Blog Ni ^^

Blog OK jee :) 
Loading lambat sikit :) Cuba perbetulkan sikit :) Haha :)
Klik Gambar Untuk Ke Blog Ni^^

Blog Cantik jee .  Haha , Header pun comel :)
Loading pun cepat ~~ Takde masalah :) 

Blog Baru ^^


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo semua ! Korang , tolong saya follow blog ni okey ? Blog ni masih dlm baik pulih . Blog saya yang dulu dah tak boleh pakai  :( Sdih sangat ...Jadi , saya mohon tolong follow blog saya ni okey ? Saya dh tak guna blogskin lagi sebab yang tertentu :) Jadi , saya harap tolong follow blog ni okey ? :)
Thank You For Reading This Entry :)
Newer Posts Home
All Right Reserved: Arysha